چرا خامنه ای را دیکتاتور می‌دانم؟! !!!

  • ۷۵
چرا خامنه ای را دیکتاتور می‌دانم؟! !!!

+متن شبهه یا سوال:

سلام لطف میکنید یک توضیحی درباره این متون بدهید؟ این متن از جنبش پیشتازان است
تشکر:  چرا خامنه ای را دیکتاتور میدانم؟

1- چون هرگز به هیچ خطایی اعتراف نکرده
2- چون توسط هیچ خبرنگاری مورد سوال واقع نشده
3- چون گروهی که ناظر بر اوست، غیر مستقیم توسط خودش انتخاب شده اند
4- چون گروهی که ناظر بر اوست، 100% مثل خودش است. (شیعه، روحانی و مسن)
5- چون گروهی که مثلا ناظر بر اوست، تا حالا فقط سالی یکی دو بار، آنهم برای تعریف و تمجید از او تشکیل جلسه داده است
6- چون به جرائم او و هم صنفانش دادگاهی خاص و غیر علنی با قضاوت یکی دیگر از هم صنفانش رسیدگی میکند (دادگاه ویژه روحانیت)
7- چون میزان درآمدش و داراییش معلوم نیست
8- چون مدت زمان ممکن رهبریش نامحدود است
9- چون در حالیکه رئیس کل قواست، هرگز مسئولیت خطای آنها را نپذیرفته است
10- چون برای اینکه بر این مسند تکیه بزند، در قانون اساسی دست برده شد (مرجع تقلید نیست)
11- چون در شرایطی غیر عادی و بر تنها اساس نقل قولی به رهبری انتخاب شد.
12- چون برای خود موقعیت فرا زمینی قائل است (نایب امام زمان)
13- چون درحالیکه اجازه ساخت حتی یک مسجد به اهل تسنن در تهران را نمیدهد، خود را رهبر مسلمین جهان میداند
14- چون در رهبریش از ارعاب و مظلوم نمایی استفاده میکند
15- چون در حالیکه تفرقه انگیزی میکند (خواص بی بصیرت، خواص با بصیرت، عوام درجه 1، عوام درجه 2) حرف از اتحاد میزند
16- چون مکرر از کلمات “دشمن”، “توطئه”، “فتنه” و … استفاده میکند
17- چون تنها در یک دستور بیش از 20 روزنامه را تعطیل کرد
18- چون تنها رسانه تلویزیونی کشور تحت کنترل کامل اوست (رئیس و بودجه اش را او تعیین میکند)
19- چون دروغگوست (کشوری که رتبه اول در اعدام، مصرف مواد مخدر، روزنامه نگار و دانشجوی زندانی و … را داراست) پیشرفته معرفی میکند.

+پاسخ کوتاه :
۱. اگر معنای دقیق دیکتاتوری را بدانیم متوجه خواهیم شد که قابل انطباق با حکومت جمهوری اسلامی نیست.

۲. در ذهن عامه مردم معنای دیکتاتوری اینگونه است که شخصی یکجانبه دستور بدهد و دیگران هرچند که دستور وی اشتباه و به ضرر مردم باشد مجبور به انجام آن دستور باشند.
اما قطعا چنین چیزی برای مقام معظم رهبری وجود ندارد که دستور بدهد و بقیه هم بدون چون و چرا بگویند چشم!
چنین حالتی بیشتر برای پادشاهان متصور میباشد نه یک رهبر دینی.

۳.اختیارات مقام معظم رهبری در اصل ۱۱۰ قانون اساسی مشخص گردیده و ایشان هیچگاه خارج از اختیارات قانونی خویش عمل نکرده اند.
اگر ایشان تاکنون یک عملی برخلاف قانون و شرع انجام داده بودند قطعا مخالفان ایشان، آن عمل خلاف را در بوق و کرنا کرده بودند.


+پاسخ مفصل:
چرا حضرت آیت الله خامنه ای را دیکتاتور نمیدانیم:

ابتدا دیکتاتوری را تعریف کنیم؛

شیوه حکومتها در این عالم چند نوع است :

1. دموکراسی: نقش عموم مردم در حکومت . به طوری که عموم مردم با حق رای مساوی در تعیین سرنوشت خود سهیم می باشند. البته این به این معنا نیست که عموم مردم در همه موضوعات رای دهند و در تصمیمات شرکت کنند که اگر اینطور شود تصمیم گیری مختل میشود بلکه به این معناست که در انتخاب حاکمیت نقش دارند و حاکمیت در همه دنیا متشکل از یک مثلث قدرت است که هرچه نوک مثلث برمبنای دموکراسی تیزتر باشد آن حکومت چابک تر و پیشرفت بیشتری دارد.

2. اریستوکراسی: نقش فرهیختگان در حکومت (یعنی حکومت یک صنف با شرایط ویژه بر عموم مردم بدون دخالت دادن نظر سایر اصناف. مثلا حکومت نظامیان یا تحصیل کردگان یا روحانیان که در این نوع از حکومت بعضی از اقشار جامعه از اظهار نظر و رای دادن محروم می باشند یا رایشان ضریب پایین تری دارد که این نوع از حاکمیت هم نوعی دیکتاتوری جمعی می باشد)

3. منوکراسی یا منوریشی : نقش فرد در حکومت (یعنی یک فرد بدون توجه به اراده و نظر دیگران حاکمیت را در دست می گیرد که این همان دیکتاتوری است)

– اکنون شما بگویید که حکومت جمهوری اسلامی ایران که در راسش ولی فقیه قرار دارد جزء کدام دسته قرار میگیرد؟!!!

– همگی میدانیم که در جمهوری اسلامی ایران از نوع حکومت و قانون اساسی تا انتخاب رئیس جمهور و نمایندگان مجلس تا خبرگان رهبری تا برسد به شورای روستا همگی با رای و انتخاب عموم مردم با حق رای مساوی می باشد (در حالی که به نظر میرسد نویسنده متن بالا علاوه تلاش برای تخریب چهره مقام معظم رهبری در پی ایجاد اختلاف شیعه و سنی در ایران است، ایشان را توجه میدهم به نوع انتخابات در بعضی از کشورهای عربی که مردم حق رای مساوی ندارند. مثلا در جاهایی زنان حق رای ندارند یا مثلا در بحرین شیعیان رایشان ضریب پایینتری نسبت به اهل سنت دارد که این نوعی دیکتاتوری است – حال آنکه کشور ایران جزء تنها کشورهایی است که در جهت اتحاد بین مسلمانان کوشیده و گام هایی اساسی در جهت ایجاد امت واحده اسلامی برداشته که همین امر موجب شده تا متونی مانند بالا ایجاد شود.)

– در ایران شیعه و سنی ، مسلمان با یهودی و مسیحی ، زن یا مرد ، باسواد یا بیسواد، فقیر یا غنی همگی دارای رای مساوی هستند و این قابل انکار نیست.

و اما مواردی که برشمردید:

1. همه میدانیم ولی فقیه معصوم نیست و ایشان هم ممکن الخطا می باشند. و البته با توجه به شرایطی که ولی فقیه باید داشته باشد و با توجه به مبانی مشخصی که در تصمیماتش باید رعایت نماید از اشتباهات کمتری نسبت به سایر حاکمان برخوردار خواهد بود. و البته آیت الله خامنه ای هم با روحیه شجاعانه ای که دارند اگر اشتباهی رخ دهد اهل اگر صلاح باشد اهل اعتراف می باشند که موارد ی هم مصداق دارد.
اگر خاطرتان باشد این رهبر معظم انقلاب بود که به خاطر سیاستهای اشتباه دولت سازندگی و اصلاحات به دلیل کنترل جمعیت عذرخواهی کرد و به این سیاست اشتباه اعتراف نمود و مسئولیت آن را برعهده گرفت. ولی این که ایشان در مورد هر چیزی که به ذهن من بی اطلاع از امور اشتباه به نظر رسد عذرخواهی کند صحبتی کودکانه خواهد بود.

2. سیاستهای ایشان مستقیما و آزادانه در رسانه ها مورد نقد و بررسی قرار میگیرد و ایشان هم در موارد لازم جواب مقتضی را میدهند.

3-4-5. گروه ناظر بر ایشان یعنی خبرگان رهبری طبق قانون اساسی و با رای مردم انتخاب میشوند و در همه جای دنیا تایید صلاحیتها توسط حاکمیت صادر می شود (ما نمیتوانیم تایید صلاحیت نامزدان را بسپریم به یک سازمان خارجی یا دولت خارجی) ولی باید بدانیم که سخت ترین نظارتها در کل دنیا نظارتی است که بر ولی فقیه صورت می گیرد. حدود هفتاد مجتهد که اکثرا دوران جوانی و میان سالی را گذرانده اند و هر کدام در شهر خودشان از مقبولیت و شهرت و قدرت اجتماعی برخوردارند و دارای علایق و افکار سیاسی و حتی دینی متنوعی برخوردارند ناظر تمام وقت به تمام ابعاد رهبری هستند که به جرات میتوان گفت که اگر اندک تخلفی از شرائط رهبری طی حدود سی سال رهبری حضرت آقا رخ داده بود هزاران بار بیان میشد و رسانه های بیگانه در بوق و کرنا بزرگنمایی می کردند ولی هیچ خطایی از ایشان و حتی خانواده ایشان به گوش نرسیده است و البته جدا از شایعات دروغ پردازان که سندیتی ندارد. و در این دوره از خبرگان رهبری هم اهل تسنن داریم هم نماینده جوان داریم و هم نماینده غیر روحانی و حتی کاندیدای خانم داشتیم که البته هیچکدام از اینها ملاک مهمی نیست. طبق قانون آنها مکلف و مجاز می باشند که در همه زمانها پیرامون همه شئونات لازم برای رهبری تحقیق و تفحص داشته باشند و حداقل سالی 2 بار جلسه عمومی تشکیل دهند و در مورد بقاء شرایط رهبری نظر دهند و البته تا شرایط لازم برای رهبری باقی است برهمه لازم است که با نهایت احترامات از مقام ولی فقیه یاد کنند و این به معنای چاپلوسی و نادیده گرفتن اشتباهات نمی باشد.

6. این باعث افتخار است که جرایم مربوط به روحانیت در دادگاهی ویژه با سرعت بیشتر و با قوانین سختگیرانه تر رسیدگی می شود و این دادگاه حتما از افتخارات جمهوری اسلامی است.

7. دارایی همه مسئولان درجه یک نظام در قوه قضائیه ثبت است از جمله اموال رهبری ولی این جدا از آن است که مقام رهبری به عنوان راس حاکمیت اختیارات قانونی زیادی در مورد دارایی ها ی این مملکت دارند که بنابه مصلحت حاکمیتی در راه اعتلای کشور و مردم و اسلام مصرف می نمایند. به هر حال همه میدانند که ایشان در منطقه مرکز تهران زندگی می کنند و زندگی ساده ای دارند و حتی همه فرزندان ایشان هم در منازل نسبتا کوچک و گاها استیجاری زندگی طلبگی دارند (این درحالیست که دوست و دشمن به ساده زیستی و پاک بودن ایشان اعتراف دارند.)

8. دوره رهبری هم محدود به زمان است که البته اتمام این دوره منوط به از بین رفتن شرایط لازم برای رهبری میباشد که این خود مهمترین تفاوت ولایت فقیه با دیکتاتوری همین مشروط بودن آن است در حالی که میدانیم دیکتاتورها و شاهان حکومت را به ارث میبردند و به ارث میگذاشتند و حتی اگر دیوانه هم می شدند باز شاه بودند.

9. اکثر اشتباهاتی که رخ میدهد نتیجه تصمیماتی است که مسئولان اجرایی کشور برخلاف نظرات ایشان عمل میکنند، و البته ایشان مسئول امور اجرایی کشور نیست و فقط مسئولیت راهبردی و هدایت کلی را دارند و غالبا در امور جزء وارد نمیشوند(در چارچوب قانون و وظایف رهبری که در قانون آمده است) با این حال بارها ایشان حتی مسئولیت اشتباهات دیگران را برعهده گرفته و از عبارت ما کوتاهی کردیم یا ما مسیر درستی نرفتیم را به کار برده اند. (مانند مثال ذکر شده در بند یک .)

10. ایشان در قانون اساسی دست نبرده اند بلکه قانون اساسی با روند قانونی ذکر شده در خود قانون اساسی در زمان مرحوم امام و با اجازه ایشان تغییر کرد که باز طبق قانون به رفراندوم رای مردم گذاشته شده است.

11. اصلا فلسفه وجودی مجلس خبرگان رهبری با 70 عضو مجتهد این است که در شرائط غیر عادی بتوانند با سرعت و دقت فردی متعهد و مناسب را برای رهبری انتخاب نمایند و اگر نقل قول افراد تنها دلیل انتصاب ایشان بود خوب بیایند اگر میشود با نقل قولی دیگر ایشان را برکنار کنند ولی میدانیم اینها عامل اصلی نبوده است و عامل اصلی احراز شرایط است (از جمله اجتهاد).

12. ایشان برای خود چنین موقعییتی قائل نبوده اند بلکه روایت متواتر و موثقی از حضرت حجت(عج) وارد شده است که نشان میدهد همه فقهای جامع الشرایط «نایب عام» امام زمان(عج) هستند و ایشان هم تا زمانی که جامع الشرایط می باشند و ولی فقیه هستند این نیابت عام را به طریق اولی دارا میباشند.

13. این خود عاملی برای نفاق و تفرقه بین مسلمین است مگر خانه خدا شیعه و سنی دارد که یک مسجد را شیعیان بسازند یک مسجد ویژه اهل تسنن باشد. مگر برای ورود شیعیان به مساجدی که در مناطق سنی نشین ساخته شده محدودیتی وجود دارد و یا بالعکس. در هر منطقه مسجدی که ساخته شده با فقه اکثریت نمازگزاران حاضر در آن مسجد اداره میشود.

14. متاسفانه نویسنده متن با اطلاعات سطحی خود و همچنین آوردن موارد کذب در لابلای متن خود سعی در تخریب این شخصیت بزرگوار دارد که دوست و دشمن به پاکی و درایت و علم و … ایشان اعتراف دارد.

و البته ایشان رهبر مسلمین جهان است چرا که فقط ایشان بودند که در برابر کشته شدن مظلومانه هفت هزار حاجی واکنش قاطع نشان داد فقط اوست که در عالم از مظلومیت فلسطینی سنی دفاع میکند و دهها دلیل روشن دیگر.

ان شاء الله مستدام باشد سایه اش بر سر مسلمین جهان


منیع : مرکز پاسخگویی به شبهات


نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
پاسخ به شبهات و بیان دستاوردها